Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

tiistai 20. tammikuuta 2009

Testing testing

Kahden sarjan miehet olivat tulessa lauantaina 17. tammikuuta. Pekka Harmaala osallistui TVN:n avoimiin voimanostokisoihin sarjassa alle 67,5 kiloa, ja Kari Rintala lähti Nääshalliin pikakomennuksella sarjaan alle 100 kiloa.

Pekka teki jalkakyykyssä ennätyksensä 190 kiloa, eikä penkkikään mennyt huonosti: uusi kisaennätys 115 kiloa. Ja tietysti vasta kolmas nosto onnistui...ensin unohtui tuomarin merkki ja sitten tanko kippasi nenälle. Ratkaiseva nosto oli rutistuksen ja itsensä kokoamisen mallisuoritus.

Karin 260 kiloa näytti helpolta ja hyvältä kuin mikä. Kuitenkin 275 kiloa jäi monttuun Hakalan Harrin käskyttäessä Karin vaadittuun syvyyteen. Kokonaisuutena ei kehnompi tulos suurin piirtein treeneistä kisaan lähteneeltä äijältä.
Penkillä Kari laski tangon liikaa vatsalle, eikä aloitusta hyväksytty. Seuraava nosto 175 kilosta ampui ylös helposti, mutta kääntyi vatsalle ja putosi.
Kolmas nosto oli helppoakin helpompi, minkä video vahvistaa. Ikävä kyllä, Kari rykäisi tangon suorille ennen päätuomarin PRESS-komentoa.

Maastanostossa Pekka yritti kahdesti 175 kilon nostamista. Toinen nostoista putosi hieman ennen loppuasentoa ja toinen hylättiin rytkytyksen ja reisikannatuksen jälkeen. Tulos 160 kiloa tarkoitti kuitenkin sitä, että yhteistuloksellaan 465 kiloa Pekka oli kisan kolmanneksi paras nostaja.
Kari nyppäisi aloituksensa 220 kiloa ja tunnusti 240 kilon painavan liikaa: parhaat mehut olivat poissa. Veteraani-SM-kisoihin on vielä kolme kuukautta aikaa. Valmistautumisen ja treenin osuessa nappiin 700 kilon yhteistulos ei kuulosta lainkaan pahalta.

Tulokset täältä

Ei kommentteja: