Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Kohti penkin joukkue-SM-kisoja

Salon marraskuisiin penkkipunnerruksen joukkuemestaruuskisoihin lasketaan kiloja ja mietitään nostajia paraikaa. Varmoja lähtijöitä ovat Matias Holopainen (sarja alle 125 kiloa, nosti penkkipunnerruksen SM-kisoissa 225 kiloa), Jussi Harmaala (sarja alle 82,5 kiloa, nosti syyskuun alussa 180 kiloa) ja Kari Rintala, joka työnsi sunnuntaina harjoituksissa helposti 190 kiloa. Karin sarja on alle 100 kiloa.

Joukkue saa painaa yhteensä 380 kiloa ja jokaisesta sen yli menevästä elopainokilosta vähennetään 2,2 kiloa joukkueen nostamasta yhteistuloksesta. Neljäs jäsen saa siis painaa korkeintaan noin 80 kiloa...

Neljättä lenkkiä ei tarvitse kauan hakea. Raimo Harmaala kokeili penkkipaidalla nostamista pitkästä aikaa, ja niin vain 170 kiloa vääntyi suorille. Rami on pudottanut painonsa 78 kiloon ja siirtyy vuodenvaihteessa kakkosveteraaneihin eli 50-vuotiaisiin. Sitä ennen Rami ehtisi vahvistaa lempääläläisten porukka joukkue-SM-kisoissa.
Jos kipinää riittää, penkin veteraanikisoissa sarjan alle 75 kiloa kulta heltisi tänä vuonna 157,5 kilolla...vaikka Ramin tähtäin on kolmen lajin veteraanikisoissa ensi huhtikuussa.

Varalla neljänneksi ovat Reijo Kurki (alle 90 kiloa, syyskuussa 150 kilon tulos) ja samanpainoinen Joonas Jaakkola, joka vasta opettelee penkkipaidan käyttämistä. Kimmo Hämäläinen on yli 130-kiloisena pois laskuista, sillä vaikka Kimmo nostaisi jollain ilveellä 230 kiloa, tuloksesta vähennettäisiin noin 120 kiloa.

Lopullinen päätös joukkueesta tehdään 10. lokakuuta. Silloin Kimmo, Kari ja mahdollisesti Rami sekä Joonas käyvät nostamassa Kontulassa, Itä-Helsingin Vedon järjestämissä kisoissa.

Ei kommentteja: