Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

maanantai 26. huhtikuuta 2010

Souvi takana, toinen edessä

Pohjoismaiden mestaruuskisat ovat ohi, eläköön järjestäjät. Tampereen ja Lempäälän porukka saa kisajärjestelyistä kiitosta Voimanostoliiton sivuilla. Eikä aiheetta.

Nostolava ympäristöineen oli selkeästi kasattu, lämmittelytilat kuosissa, tilannetiedotus toimi kuulutusjärjestelmän ja näyttölaitteiden (lämmittelytilassa ja lavan takana) ansiosta, tuomareiden muonitus pelasi, pukuhuonetilat riittivät, aikataulut pitivät erinomaisesti, mutta ennen kaikkea kiitos kuuluu lavamiehille. Varmaa työtä. Vastedes kisajärjestelyissä lavamiehiä säästetään kisojen rakentamis- ja purkutyöltä. Kiloja nostellaan muutenkin päivän mittaan riittävästi.

Lempäälän väelle kisajärjestelyt kävivät oppikoulun pitkästä oppimäärästä. Jokaisen asian pitää olla jonkun hallussa ja vastuulla, ja ennen kaikkea järjestelyjä ei koskaan aloita liian aikaisin.
Parannettavaa on vielä reilusti, mutta näillä näkymin vain osallistumisessa. Kisalavaa kasaamassa ja purkamassa oli sama, tuttu porukka, joka häärää muutot ja järjestää treenit. Apua saatiin painonnostajilta ja levymiehiksi piti Lempäälän nimissä värvätä kaksi ulkopuolista (tervetuloa kevätsaunaan toukokuun kisojen jälkeen).
Vähän vaivaa peliin, kiitos.

Seuraava rypistys on 8. toukokuuta. Hoidamme talkoilla yhden muuton. Siellä on syytä olla mukana. Seuraavaksi ponnistamme hiukan 22. toukokuuta Hämeenlinnassa. Hämeen Voima, TVN ja LeVo järjestävät yhdessä RAW-voimanoston Etelä-Suomen läänin mestaruuskisat.

Ei kommentteja: