Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Terveisiä Lohjalta

Lohjan maksimivoimapunnerruskisat ovat nyt takana.Reissu meni hyvin ja hauskaa oli.
Tutulla ryhmällä lähdettiin lauantai aamuna liikkeelle.Rintalan Karille iso kiitos hyvästä huollosta ja matkaseurasta.
Kisamatkan päällimmäinen tarkoitus oli hakea tietoa uudesta lajista ja nostajista.Kokemusta ja tietoa saatiin taas paljon.Kisapaikalla oli mukavasti porukkaa ja puitteet olivat kunnossa.

Osallistujia oli yli pari kymmentä ja kahdessa ryhmässä nostettiin.Nostojärjestys tuli uutena asiana.Suurinta rautaa ei välttämättä nosteta viimeisenä,vaan kisat etenevät painoluokittain.Eli Painavin kaveri nostaa viimeisenä,oli rauta mikä tahansa!(ainakin näissä kisoissa)

Alkuun ilmoitettu telinekorkeus penkissä oli liian korkea,jonka takia aloitusraudan kanssa sai tosissaan rimpuilla.Tulihan se 155kg sieltä ylös,mutta nosto hajosi teknisesti kurkottaessa tankoa telineestä.Telinettä laskettiin alemmas ja seuraava nosto 165kg tuli helposti.Kolmanteen yritykseen olisi voinut laittaa vähän enemmänkin rautaa.Tulos oli 170kg ,sarjaan 110kg(103,4kg).

Kaikkien painoluokkien voittajat doping-testattiin heti kisojen jälkeen.Tulevaisuudessa kannattaa näihinkin varautua,sillä aikaa saatta kulua yllättävänkin paljon testissä.Ensimmäistä kertaa testatut saavat kullatut nauhat kenkiin.

Muistoksi jäi pokaali ja "kultaiset"kengän nauhat.
Kiitokset järjestäjille ja nostajille hyvistä kisoista!

Tulokset voi käydä kurkkaamassawww.svry.fi
T:Nygä

5 kommenttia:

Nygä kirjoitti...

videoo en saanut taas perille kuin tolla "google systeemillä".Toivottavasti toimii...

Anonyymi kirjoitti...

hianoo!! kolme onnistunutta nostoo siitä on hyvä jatkaa seuraaviin kisoihin!! video toimii.kyä helpolta näytti saas nähä missä se raja sit menee,mut limppuja saa laittaa reilusti lisää!!
t:jussi

Nygä kirjoitti...

Reeni ainakin toimii.. Jännä juttu,et viimeinen nosto tuntu kevyimmältä.Tuomarit oli yhtä tarkkoja kun RAW kisoissakin.Nyt olis seuraava tavote saada se 180 normipenkistä pois kummittelemasta.Harmi et tampereen penakisat on samaan aikaan Lapuan solttukisojen kans...

Anonyymi kirjoitti...

Reeni on toiminu komeesti!
Hienoo Nygä!!
T:Juissi

Nygä kirjoitti...

Kiit´s paljon!Noi ite kyhätyt reeniohjelmat pistää aina miettiin,et toimiikohan nää varmasti.Täytyy jatkaa samaa linjaa...