Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

maanantai 14. toukokuuta 2012

Kesä tulee..

Kohti kesää mennään ja monilla alkaa lomat painamaan päälle.Kun päivä pitenee,salilla väki vähenee.
Talven aikana tehdyt suunnitelmat ja reissut odottavat toteuttamisiaan.
Monesti on ihan hyvä ladata akkuja ja kerätä voimia syksyä ja tulevaa treenikautta varten.Houkutukset ovat suuret kesällä tehdä  kaikkea muuta kuin könytä salille ja valmistautua joihinkin kisoihin.
Pieni tauko voimailusta tekee  hyvää keholle ja päälle,mutta ei kannata unohtaa harjoittelua ihan koko kesäksi.Yhden tai kaksi treeniä viikossa ylläpitää kuntoa,eikä tarvitse sitten syksyllä taas aloittaa ihan "nollista".
Infoa!

Harjoitusvuoroihin on tulossa joitakin muutoksia kesä ajaksi.Sivuille tulee näistä myöhemmin tietoa.

Nurmen lavaa ja parkkeerausopastusta koskevaa tietoa on tullut.Opastukseen tarvitaan aina vuoroa kohden kolme kaveria.(mahdollisesti neljä).Työvuorot ovat aina perjantaisin.
22.6.(juhannus,josta tuplakorvaus),13.7 ja 17.8 , sekä 7.9. Näillä päivämäärillä on painonnostajien vuorot,joihin on luvattu ottaa LeVolaisia mukaan (jos halukkuutta löytyy).Työ aika olisi 19-24 ,josta on mahdollisuus lähteä jo 22.00 sopimuksen mukaan.

Hakkarissa alasalin remppa alkaa heti juhannuksen jälkeen ja kestää ainakin kaksi viikkoa.Remontin aikana vanha painonnostolava puretaan ja tilalle tehdään uusi ja matalampi versio.Lavan purkutyöt saatetaan tehdä talkoilla,josta tietoa tulossa myöhemmin...

Ei kommentteja: