Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

maanantai 1. elokuuta 2016

Voimailupäivä 6.8.2016

Perinteeksi muodostunut voimailupäivä järjestetään tällä kertaa Hakkarin liikuntahallin pihassa. Voimamieskilpailun jälkeen toiminta jatkuu Rantalan saunalla illanvieton ja saunomisen merkeissä.

Lajeina tällä kertaa ovat: tukkipunnerrus (toisto), lastaus, krusifiksi, farmarikävely, Conanin pyörä ja maastaveto (toisto). Tällä kertaa järjestämme myös sarjan naisille.

Kilpailun aikana on tarjolla pientä pientä purtavaa esim. banaania ja sämpylää.

Tervetuloa kisaamaan tai katsomaan!



Lisäinfoa lajeista
- tukkipunnerrus: Miesten tukin paino n. 70 kg ja naisten tukin paino alle 30 kg. Toistomäärä/1 min ratkaisee. Tukkia ei tarvitse laskea toistojen välissä maahan.
- farmarikävely: Miesten "salkkujen" paino 75kg/käsi ja naisten "salkkujen" paino reilu 50 kg/käsi. Naisilla vetoremmien käyttö sallittu. Aikaa 1 minuutti ja kuljettu matka ratkaisee.
- krusifiksi: Miehillä painoa noin 10 kg/käsi ja naisilla noin 5 kg/käsi. Painoja pidetään ylhäällä kädet sivuille ojennettuina niin kauan kuin pystyy.
- Conanin pyörä: Miehillä painoa 150-170 kg ja naisilla 80-90 kg. Kuljettu matka ratkaisee. Aikaraja kuitenkin 1 minuutti. Puomia ei saa laskea välissä maahan.
- lastaus: mm. hiekkasäkkien ja vesikanistereiden kantoa. Aika ratkaisee.
- maastaveto levytangolla: Miehillä paino 140 kg ja naisilla 70 kg. Toistomäärä/1 min ratkaisee.
Huom! Kaikissa lajeissa saa käyttää vyötä ja rannesiteitä.

Kisasauna Rantalan saunalla klo. 17.00 -23.00
Omat pyyhkeet mukaan!

Seura tarjoaa pientä purtavaa ja juomaa! Janoisimmat voivat varautua "omilla juomilla".

Ei kommentteja: