Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

maanantai 1. lokakuuta 2012

Infoa!

Syksy on startannut hienosti käyntiin! Lempäälän voimailijoihin on liittynyt paljon uusia jäseniä ja haluamme toivottaa kaikki uudet voimailijat tervetulleeksi seuraan!

Harjoituksissa on käynyt mukavasti porukkaa ja treeni näyttää maistuvan kaikille.
Omiin salikisoihin osallistuvat ovat harjoitelleet ahkerasti, joka nähdään varmasti myös kisan tuloksistakin.Salikisaan ilmottautuneita on tällä hetkellä 10.

Tulevan viikonlopun sotilaspenkkikisoihin osallistuu LeVosta Vili Kuisma ja Juha Nygren.Tampereella nääshallissa kuntoa mitataan toisto- ja maksimivoimapunnerruksessa.Kisat alkavat lauantaina klo.12.00 maksimilla ja jatkuvat klo.14.00 toistokisalla.www.svry.fi sivuilta löytyy osallistujalistat.Kannattaa tulla katsomaan.

Seuran varustekaapista(Hakkarissa) löytyy nyt dippivyö.Vyötä on testattu 60kg:n lisäpainoilla, mutta tarkoitus on kuitenkin vielä hankkia "järeämpikin"vyö seuralle.
Kaapista löytyy lisäksi polvisiteitä, rannesiteet, penkkipaitoja yms , joita saa tarvittaessa lainata seuran harjoitteluvuorojen aikana!

Syyskokous pidettiin viime lauantaina.Kokouksessa käytiin läpi kuluneen vuoden toimintaa ja seuran kehittämiseen liittyviä asioita. Välinehankintaan otetaan käsipainot, punnerruspenkki, selkäpenkki ja mutkatanko. Anomus kuntaan on vireillä ja osa hankinnoista hoidetaan seuran omilla varoilla.
Sponsoreita vuosille 2013 ja 2014, etsitään edelleen. Uusista vaatteista ja painatuksista päätetään alustavasti joulu/tammikuussa.

Uudet jäsenet huom!
Seuran toimintaan, harjoitteluun tai kilpailemiseen liittyviä kysymyksiä:

Kari Rintala                040 777 45 03
Kimmo Hämäläinen   050  4380 861
Matias Holopainen     040 719 35 42


Ei kommentteja: