Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Terveisiä Tampereelta!

Lauantaina 6.10.12 Tampereella järjestettyjen voimapunnerruskisojen osallistujamäärä oli suuri. Nääshallissa kisailtiin maksimivoimapunnerruksessa, jossa osallistujia oli 37 ja toistovoimapunnerruksessa nostettiin 19 kilpailijan kesken.Yleisöäkin oli paikalla mukavasti.
Osallistuneiden joukossa oli monta Suomen huippunostajaa ja useita ennätyksiä rikottiin.

Lempäälän voimailijoista mukana oli Vili Kuisma ja Juha Nygren. Kisat olivat Vilille ensimmäiset, mutta mies näytti nostavan kuin vanha konkari. Maksimikisan aloitukseen kuormattu 120kg nousi helposti, joten toiselle kierrokselle sai laittaa huoletta kympin lisää. Tämäkään rauta ei näyttänyt painavan, joten kymppi lisää tankoon.Valitettavasti tämä oli tällä kertaa liikaa.Tanko lähti hyvin rinnasta, mutta jäi puoleen väiin.Vilin tulos oli 130kg.
Juha Nygren aloitti varovasti 160kg:lla, joka nousi hyväksytysti ylös. Toiselle kierrokselle lisätty 7,5kg oli maksimi tällä kertaa. Viimeiseen yritykseen kuormattu 170kg jäi rintaan. Juhan tulos oli 167,5kg.

Kisa jatkui toistovoimapunnerruksella.Vilin paino punnituksessa oli 82,75kg, joten tankoon lastattiin 85kg, jonka mies nosti 21 kertaa hyväksytysti ylös.
Juhan paino puntarilla oli 97,45kg, joten tankoon kuormattiin 97,5kg. Tulos 25 kertaa hyväksytysti ylös.
Vili Kuisma. 130kg

Juha Nygren 167,5kg





Kiitokset kisan järjestäneelle Tampereen voimanostajille ja talkooväelle, sekä Rintalan Karille jälleen hyvästä huollosta.

Kilpailun tulokset löytyvät SVRY:n sivuilta. Video kooste on LeVovideot osiossa ja videopalkissa.




3 kommenttia:

Kassu kirjoitti...

HYvä poijaat. Kisat meni mukavasti ja kokemusta karttui sekä neuvoja saatiin. Katselkaa vaikka Huittisten poiken reenejä niitten kotisivuilta ja ottakaa vinkit talteen.

Unknown kirjoitti...

Saken penaohjelmaa vois vaikka kokeilla.Sillä on ainakin Hokkanen treenaillu ja näyttäis toimivan=). Se vaatis 10-12 viikkoa ja sitten maksimin kokeilu,eli taulukkoa ja prosentteja taas...

Kasssu kirjoitti...

Jep varmaan kokeilun arvoinen juttu.
Tylsäähän se taulokko reenaaminen on mutta toisaalta selkeää.

Koitetaan jonkun kokoisella porukalla , niin on mukava verrata tuloksia ja mielipiteitä.