Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Ettei totuus unohtuisi

Kisoissa käyneiden nostoja arvioidaan jälkeenpäin kysymyksellä: mikä meni pieleen?
Se on väärin. Pitäisi kysyä: missä onnistuttiin?
Jotain on tehty oikein, koska Lempäälän nostajat pärjäävät SM-tasolla.

Veteraanien mittelöissä ensi vuoden varmimmat voimanostomitalistit ovat Rami Harmaala ja Kari Rintala, jos kipinää kilpailemiseen riittää. Juuri hopean ottanut Rami on raakavoimiensa perusteella lyömätön sarjassaan, ja Karille voi povata kunnon iskussa helposti 700 kilon ylittävää yhteistulosta. Sillä olisi mitaleilla ykkösveteraanien 100-kiloisissa.

Juniorit alkavat loppua voimanostosta, koska SM-kolmonen Reijo Kurki siirtyy miesten sarjaan ensi vuonna. Repa voi vielä käydä rykäisemässä kunnon lukemat seuraennätykseksi. Reijo on SM-pronssimies myös juniorien penkkipunnerruksessa.
Parin vuoden takainen Suomen mestari Pekka Harmaala kurittaa nykyisin painonnostotankoa. Kukaan ei tiedä, nähdäänkö Pekkaa voimanostolavalla.
Uusi jäsen Matias Keskinen näyttää lupaavalta. Tekniikkaa tarkemmaksi ja lajikohtaista voimaa lisää, niin pärjää mestaruustasolla.

Penkkipunnerruksessa Matias Holopainen ja Jussi Harmaala ylsivät pistesijoille (viides ja kahdeksas) tämänvuotisissa SM-kisoissa.
Veteraaneihin siirtynyt Jarkko Mäkinen voitti ensimmäisellä kilpailureissullaan SM-pronssia. Ensi vuodeksi Jarkko heitti vaatimattoman tavoitteen: "ainakin 250 kiloa penkiltä".

Kenet mainitaan seuraavaksi? Kuka kantaa Lempäälään SM-mitalin? Lupauksia ilmassa...

Ei kommentteja: