Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

lauantai 14. tammikuuta 2012

Lopen kisat!

Kisamatka loppiin onnistui hyvin.Tavoite oli hakea kokemusta ja virallinen tulos penkkipunnerruksessa.Tavotteisiin päästiin ja tulipa rikottua samalla oma ennätys.Iso kiitos Rintalan Karille,joka lähti reissuun huoltajaksi.

i
RAW penkkiä paitakisoissa!
Osallistujia oli kiitettävästi ja puitteet kunnossa.Neljässä ryhmässä nostettiin ja kisat eteni joutuisasti.Oli helpompaa keskittyä omaan suoritukseen,kun kisapaikalla oli tehty kaikki järjestelyt asiallisesti ja hyvin.

Tulos 172,5kg toisella nostolla tuli kevyesti,joten päätettiin laittaa viimeiseen yritykseen 180kg.Ylöshän se viimeinenkin rauta tuli,mutta takapuoli irtosi hiukan penkistä ja tanko hissitti alussa.Paikalla oli ykkösluokan tuomarit,joten "salinostot" eivät menneet läpi.Hyvä niin,sillä tiukka ja tarkka tuomarointi on kaikkien etu!

Tulokset lopen voima ja kunto-teamin sivuiltawww.LVKteam.net

Kiitokset lopen porukalle esimerkillisesti ja hienosti järjestetyistä kisoista!!!
T:Nygä

2 kommenttia:

Kassu kirjoitti...

Kiitokset vaan Nygälle. Oli hieno reissu ja kovat tuloset.
Katotaan Tampereella josko pikkasen parannusta olis luvassa.Voimaa tuntuu ukossa olevan. Komeita nostoja ihmetteli liiton ihmistekin eikä syyttä. Huom!!!. ilman penkkipaitaa ainoa nostaja.

Nygä kirjoitti...

Täytyy yrittää tampereen kisoissa saada se 180kg... Nyt vois ruveta reenaan vähän kovempaa ja painoakin olis vara nostaa pari kiloa.