Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tulevaa toimintaa

Vuosi on startannut mukavasti käyntiin.Hakkarissa on treeneissä kävijöitä riittänyt ja motivaatio ollut korkealla.Seuraan on saatu uusia nostajia ja monia muita on käynyt tutustumassa meidän toimintaa.

Yhteistyö painonnostajien kanssa on toiminut hyvin.Harjoitusvuorojen peräkkäisyyden vuoksi onnistuu joustot molempiin suuntiin.Samaan aikaan ollaan monesti treenattu ja hauskaa on ollut.
Hyvin pystyy harjoittelemaan,vaikka väkeä on paljon
Välillä on pakko soveltaa,esim.vipunostoissa.


Vuosikokous pidettiin ja käytiin viime vuoden asiat läpi.Uutta toimintaa on tiedossa ja alasalin kehittely jatkuu.Kokouksen pöytäkirja laitetaan sivuille myöhemmin.
Keväällä (huhtikuussa) pidetään sotilaspenkin epäviralliset toiston ja maksimin kisat Hakkarissa.Nostaa voi yhden tai molemmat lajit.
Suunnitelmissa on myös järjestää lähempänä kesää LeVolaisille leikkimielinen voimailupäivä vahvamies tyyliin ja saunailta päivän päätteeksi.Näistä tapahtumista lisätietoa tuonnempana!

Tälle vuodelle on ainakin yhdet seuran sisäiset voimanostokisat sovittu ja varmasti myös penkkikisat pidetään!
Suunnitelmat elää jatkuvasti ja toimintaa kehitellään tarpeen mukaan.Kilpailuihin tähtääville nostajille pyritään järjestämään sali/harjoituskisoja ,joihin toki kaikki voivat osallistua.
T:Nygä

Ei kommentteja: