Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ensimmäiset sotilaspenkkikisat!

Lempäälän voimailijoiden ensimmäiset toisto ja maksimivoimapunnerruskisat on nyt pidetty.Tapahtuma onnistui hienosti kaikin puolin,ottaen huomioon seuran vielä kohtuu vähäisen kokemuksen lajin tiimoilta.
Pieniä yllätyksiä tuli luonnollisesti kuten,viime hetken peruuntumisia,lentopalloilijoiden turnaus samaan aikaan sekä yleisurheilijoiden "unohdettu" vuoro kisapaikalla.Junioreita ei tullut valitettavasti ainuttakaan mukaan nostamaan.
Jussi Harmaala
Aamupäivällä vielä hiukan huolestutti osallistujien määrä,mutta saatiin kuitenkin hyvä ryhmä kasaan.8 nostajaa ilmestyi paikalle ja oli mukana muutama rohkea ensikertalainenkin.
 
Pienen sääntöjen kertauksen jälkeen,päästiin kisa aloittamaan klo 12.00. Kari Rintala ja Raimo Harmaala toimivat tuomareina ja pitivät sovitusti tiukan linjan tuomioissa.Maksimivoimapunnerruksella aloitettin,johon osallistuivat kaikki kilpailijat.Aloitusraudat nousivat kaikilla hyväksytysti ylös,josta oli hyvä lähteä seuraavalle kierrokselle.Lähes jokainen nosti korotuksensa toisella nostolla,mutta viimeisen kierroksen raudat jäivät kaikilta nostamatta.

Pienen tauon jälkeen jatkettiin toistovoimapunnerruksella,joka tuntuikin todella raskaalta monelle.Pohjille tehty maksimi vei paljon voimia,joten harva pääsi treeneissä tehtyjen tulosten tasolle.
Merkkistoppariin nostaminen yllätti taas monet kilpailijat.Reilusti yli kymmenen toistoa jäi hyksymättä pelkästään hiukan vajaan noston takia.Tulevaisuudessa onkin treeneissä kiinnitettävä huomiota käsien ojentumiseen loppuun saakka.
Toistovoimapunnerruksen yllättäjä oli Kari Lahti,joka tuuppasi kisojen kovimman sarjan.Ensimmäiset kisansa nostanut Jari Vuorinen  suoriutui myös erittäin hienosti.
Jari Vuorinen 

Painonnostoon viime vuodet keskittynyt Pekka Harmaala näytti rautaisen kuntonsa myös sotilaspenkissä.21 toistoa ja maksimissa 125kg,oli todella kova suoritus!

Paidattomien miesten kisa ei tällä kertaa vetänyt hirvittäviä määriä yleisöä eikä nostajia puoleensa,mutta varmasti tulevaisuudessa lajin suosio kasvaa ja voidaan järjestää virallisiakin kisoja.Salikisoja pidetään taas heti kysynnän ja tarpeen mukaan.


Tulokset

Maksimivoimapunnerrus
(yleinen sarja)                                   pisteet
1.Juha Nygren (99,7)           165kg  100,535
2.Pekka Harmaala (75,5)    125kg   88,663
3.Jussi Harmaala (81,8)      125kg   84,175
4.Pasi Yliluoma (103,2)        130kg   78,169
5.Jari Vuorinen (87,0)          115kg   74,739
6.Tapio Hakala (81,3)           90kg   60,831
(veteraanit)
1.Kari Lahti (98,0)               120kg   73,632
2.Timo Mäkinen (104,2)       95kg   56,924

Toistovoimapunnerrus
(yleinen sarja)
1.Pekka Harmaala 77,5kg x 21
2.Juha Nygren 100kg         x 21
3.Jussi Harmaala 82,5kg   x 20
4.Jari Vuorinen 87,5kg      x 13
5.Tapio Hakala 82,5kg      x 7
(veteraanit)
1.Kari Lahti 67,5kg           x 30
2.Timo Mäkinen 70kg      x 15
Timo Mäkinen
Pekka Harmaala
Kari Lahti




Pasi Yliluoma
Jussi Harmaala,Juha Nygren ja Pekka Harmaala


 



Sarjojensa 3 parasta palkittiin mitalein molemmissa lajeissa.Lisäksi sarjojensa voittajat ja ensikertalaiset saivat lisäravinnepakkaukset mukaansa.
Kiitokset kaikille osallistuneille ja erityis kiitos Karille,Ramille,Matiakselle,Sepolle,Sarille ja Juissille!




Levon "kisakööri".
 Reeneissä nähään T:Nygä

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä jäppiset! Sota ei tosiaan yhtä miestä kaipaa. Tulossa kyllä ollaan, kun vain saa nuo työt harrastusta häiritsemästä.

Kinde

Anonyymi kirjoitti...

Kova oli hinku päästä mukaan, mutta ne keleen työt. Ens kerralla sit.
jykä

Nygä kirjoitti...

Lentopalloilijoiden turnauksen mukanaan tuoma "makkarapiste",oli kova sana! Tais LeVolaiset ostaa puolet myynnistä....=).Ens salikisoihin on pakko saada makkarakoju mukaan!!!

Jari kirjoitti...

Oli hyvä meininki porukalla ja kisat onnistu hyvin, vaikakkin omaan suoritukseen jäi vielä rutkasti parantamista seuraaviin kisoihin :)

Anonyymi kirjoitti...

jumaleissön k.lahti on tikissä!!!!
kelpaaa kulkee biitsillä...:)

t:jarkko

T:Kassu kirjoitti...

Jarkko itse lavalle eikä huudella vaan puskista.

Nygä kirjoitti...

Suunnittelin tossa jo seuraavia kisoja.Saiskohan penkki/mavekisa kannatusta yhtään?

Jari kirjoitti...

Jos voi osallistua vaan penkkiin ;)