Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

RAW-voimanoston SM-kisat

23.-25.3.2012 Kankaanpäässä Tampereen voimanostajien ja KaVon järjestämien Raw SM-kisojen osallistuja määrä ylitti odotukset.Viikonlopun aikana kisailijoita oli 230,joiden joukosta selvitettiin Suomen parhaimmat voimanostajat!Kilpailijoiden määrästä jo voidaan päätellä,että varusteettoman nostamisen suosio on nousussa.Tulevat vuodet näyttävät kaventuvatko tuloserot varustenostajien ja raw nostajien välillä!
Tulostaso oli kisoissa erittäin kovaa luokkaa ja monet ennätykset rikottiin.

Lempäälän voimailijoiden edustajina kisoissa olivat Jussi Harmaala ja Jyri Roth.Kuntoa miehet olivat jo selvittäneet Hervannan kisoissa kuukautta aiemmin,jossa kävivät rikkomassa tulosrajat SM-kisoihin.
Tavoitteet olivat molemmilla samat:-Omat ennätykset täytyy rikkoa!

Jokainen kovaa treenannut varmasti tietää.että oman huippukunnon ajoittaminen tietylle päivämäärälle ei ole helppoa.Viimeistelyharjoitukset ja palautuminen täytyy sovittaa tarkasti,kun edellisistä kisoista ei ole aikaa kuukauttakaan.

Kankaanpään kisahallissa lauantaina 24.3 oli Jussin (83) ja Jyrin (93) sarjojen vuoro nostaa.
Jussin sarja alkoi kevyempänä jo puolilta päivin ja Jyrin vasta 17.00 jälkeen.Näin isojen kisojen huono puoli on sarjojen välillä kestävä aika.

Vaikka kuva on sumea,oli nosto terävä!
Jussi aloitus kyykyssä oli varmanoloinen 175kg.Toisella nostolla tuli hyväksytysti 185kg.Viimeinen yritys 190kg jäi nostamatta jalkojen huonon asennon vuoksi.

 Penkkipunnerrus meni tasaisen varmasti.Aloitus 130kg ja toisen yrityksen 137,5kg tuli rennon oloisesti.Viimeiseen nostoon lisätty 2,5kg oli tällä kertaa liikaa.


Maastavedon aloitus 220kg tuli helposti.Toiseen nostoon sai laittaa huoletta 10kg lisää,jonka Jussi nyppäs hyväksytysti ylös!Tässä vaiheesessa kisaa alkoivat jalat olemaan jo pois pelistä.Viimeiseen yritykseen laitettu 237,5kg jäi nostamatta.
Tulos maastavedossa oli 230kg ja koko kisan saldo 552,5kg.











Jyrin aloitus kyykyssä 190kg ei tullut hyväksytysti ensimmäisellä yrityksellä.Toinen kierros ja rauta nousi helposti.Viimeiseen nostoon sai laittaa huoletta 15kg lisää,jonka mies varmasti työnsi ylös.Tulos kyykyssä 205kg. 


 









Penkkipunnerrus kulki Jyrillä tutulla tavalla. Aloituksen 125kg jälkeen sai rautaa lisäillä tasaisesti joka kierroksella.Tasainen sarja, toisella yrityksellä 130kg ja viimeisellä 135kg.Kaikki nostot hyväksytysti ylös! 

Maastaveto alkoi helposti vedetyllä kuormalla.200kg ensimmäisellä tuli sen verran helposti,että toiseen vetoon sai laittaa 20kg lisää.Hyväksytysti nostettu 220kg näytti jättävän vielä varaa kolmannelle kierrokselle.Viimeiseen yritykseen laitettu 230kg ,oli miehelle tällä kertaa liikaa
Jyrin viimeinen yritys.230kg ei paljosta ollut kiinni...

Jyrin kisan saldo oli 560kg.









Kiitokset Raimo Harmaalalle hyvästä huollosta sekä järjestäjille hienoista kisoista.
Kuten kuvista näkyy oli kisapaikalla panostettu hyvien puitteiden lisäksi erityisesti valaistukseen,joka osaltaan lisäsi kisojen arvolle sopivaa tunnelmaa!

Kisojen tulokset voi käydä katsomassa osoitteessawww.suomenvoimanostoliitto.fi

Onnittelut Jussille ja Jyrille omista ennätyksistä!!! 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huoltajalle iso kiitos homma toimi ja ei taaskaan tarvinnut ku hoitaa se helppo osuus eli nostaa rautaa.

Jyri

Anonyymi kirjoitti...

iso kiitos täältäkin huoltajille se on hienoo kun homma toimii!! nyt otetaan lihaskunto reeniä ja sitä kautta kohti uusia ennäätyksiä!!!
t:jussi

Nygä kirjoitti...

Oliks sulla Jykä muuten uudet nostokengät vai vedikkö viä vanhoilla "revenneillä"?=)

Anonyymi kirjoitti...

uusilla vetelin maksoivat kokonaiset 5e.
jyri