Lempäälän voimailijat

Lempäälän voimailijat

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Seuralle rahaa!?

Lempäälän painonnostajat kyselivät LeVolaisia mukaan Nurmella kesällä järjestettävien lavatanssien ajo-opastajien hommiin.
Tehtäviin kuuluu lähinnä Nurmen lavan edessä ja sivussa sijaitsevien parkkialueiden ajo- ja parkkeeraus ohjausta.Työaika näin alustavasti viikonloppuisin(pe/la) klo 18.00-22.00,eli nelisen tuntia töitä,josta seuralle yhdeltä kaverilta 40e ilta.
Paikalle tarvitaan 2-3 kaveria kerrallaan.Työhön ei tarvitse sitoutua koko kesäksi,vaan hommaa voi käydä tekemässä vaikka vain yhtenä iltana.Mukaan halutaan reippaita ja ihmisten kanssa hyvin toimeen tulevia kavereita,muita rajoituksia ei ole!
Jos kiinnostusta löytyy paljon,voidaan varmasti järjestellä kaikille halukkaille sopivia vuoroja,eikä homma jää vain muutaman tekijän harteille.

Nyt olisi helppo tapa tienata seuran toimintaan rahaa.Tämä on vasta alustava kysely,eikä sido vielä mihinkään.Tarkoitus on selvittää kuinka moni mahdollisesti haluaisi osallistua "talkoisiin" mukaan,jotta voidaan sopia yhteistyöstä painonnostajien kanssa tarkemmin.
Olisi hyvä,jos kaikki halukkaat ilmoittaisivat mahdollisimman pian osallistumisestaan Kari Rintalalle (040 777 4503) tai kommenttia kohtaan sivun alareunaan.

Nurmen lava sijaitsee Pirkkalantien varrella n.4km Kuokkalan nesteeltä.Tarvittaessa kulkeminen järjestyy vaikka kimppakyydillä.
Lisätietoja laitetaan sivuille myöhemmin!

Ei kommentteja: